5 Anys CSOA l’Horta • 24/25/26 març

|| · Degut a les últimes notícies rebudes des de l’Assemblea del CSOA l’Horta hem decidit cancel·lar la Xerrada sobre Feminismo Comunitario, prevista per a diumenge 26 a les 18:30h ||

horta.noblogs.org

Ací pots trobar cartells i tota la info:

El primer dia, divendres, serà al CSOA. Comptarem amb un Trivial Feminista a càrrec de l’Assemblea Oberta de Dones; després el grup VACO ens delectarà amb la dansa ‘Jo, Terra’.
Hi haurà sopar vegà a la voluntat a càrrec de la INICIATIVA DAHLIA. I pura música i art conjunt, amb el concert de DÛRGA i Lidia Guerrero (Pintura en directe).

El dia central tindrà com a lloc la Plaça del poble de Benimaclet. Hi haurà Fira d’entitats, Taller de bombes de llavors, Concert d’El Cifu, i Dansa d’unes companyies que ens il·lusiona molt comptar amb elles, a continuació Dinar popular!

Dissabte després de dinar a la Plaça, ens trobarem a les 16h a la mateixa per a moure pel barri: Juntes millorem el barri!

Després cap a la NIT de dissabte… Horta Soul i Malevo & DJ Rule, L’obra de teatre polític Ladran, luego cabalgamos i concert de MAMVT ! Continuarem la festa amb PDs i sooorpreses! Sopar vegà a la voluntat hi haurà, a càrrec de NAIS CONTRA A IMPUNIDADE.

Diumenge! Començarem amb les Portes obertes de la Casita de la huerta i la seua presentació, tot el matí activitats com jocs infantils i taller de realització d’una espiral de plantes aromàtiques. Hi haurà dinar popular a la voluntat i molt bona onda!. Per la vesprada ja Taller participació de música (Porta el teu instrument!) i Recital de Poesia combativa. Les cracks de Kankaneo tancaran la vetlada.

· Torneig Fallera Calavera ·

Ací el cartell de la ja tradicional Portes obertes de la Casita de la huerta endinsada en l’Aniversari!

** Convida i comparteix. Comenta i aporta **

S’està cuinant el que serà una fita històrica per celebrar conjuntament poder popular, terra i vides.

tic, tac, tic, tac