20-22 d’abril. 6 ANYS del CSOA l’Horta

· CARTELL:

· PROGRAMACIÓ:

· L’Horta celebra aniversari,

que no és sinó la re-afirmació de la quotidianitat comunitària, de la promesa de seguir enfortint el poder popular i les militàncies que li envolten. És conjurar-se per millorar dia rere dia i continuar erigint el suport mutu com a eina útil per a les sinergies col·lectives i les nostres vides en comú.

Anys de derrotes, de brutícies, de fem, de caigudes i de problemes.
Anys, mesos, dies i minuts d’assemblees, d’emocions i discussions, de cures i de disputes.

Vam voler soterrar-nos però, no sabien que érem llavors.
Deixem de ser ramat per convertir-nos en manada.

El CSOA l’Horta és una fita més dins de la lluita subversiva i insolent de la Història Moderna, de les lluites autònomes a les ocupacions de terres per part de jornalers, de les lluites als boscs autòctons a les lluites clandestines en les muntanyes, de l’agitació invisible i el sabotatge.

Hem regenerat patrimoni històric i etnològic, hem recuperat terres agrícoles amb alt valor ambiental, hem posat al centre de les nostres vides les cures i el suport mutu, hem determinat el final de la història hetero-patriarcal que ens precedeix i l’hem qüestionat de fons i de praxis.

Hem alliberat un espai per cedir-lo a causes i lluites, hem conformat un Centre Social, una casa del poble, que esdevinga una solució per al veïnat, hem articulat i exercit sobiranies, hem creat una Biblioteca social i hem fet retornar la militància a xiquetes i majors.

Hem erigit un espai sentinella davant una Programació Urbanística salvatge, fallida i inútil, un espai per defensar el territori, el patrimoni i les nostres vides. Hem creat un espai que no vol integrar la lògica de la comercialització, no hem volgut ser un local d’oci i hem volgut enfortir productors locals. No ha estat possible eixir del marc capitalista i contradiccions les tenim, també les hem concebut com a oportunitat per tal de fer front en cada decisió, al sistema capitalista.

Hem volgut que ‘alliberat’ signifique que totes les persones puguen expressar-se, experimentar i conviure de manera lliure. Sense pressió i sense discriminació. Hem intentat crear un espai de protecció davant d’una idiosincràsia social racista, sexista i elitista.

Cap dogma si no és sentit col·lectiu, cap autoritat si no és l’assemblea, cap jurisdicció si no és la popular.

Anarquisme per un barri millor.

· Diumenge Defensa del territori dels pobles indígenes:

· Diumenge Jornada Portes Obertes de la Casita de la huerta: