13 de maig. A la Sombra de la Huella · Pel·lícula documental

“A la Sombra de la Huella”
És una pel·lícula documental que intenta retractar diferents aspectes al voltant de l’autogestió i l’autosuficiència. L’educació, la vivenda, l’alimentació, la salut, la convivència…

És una història real ficcionada d’un pare jubilat en problemes en els diners que va en busca de la seua filla, visitant i coneixent diferents pobles okupats al Valle del Arce (Nafarroa) i la Cooperativa Agroecològica los Hortigas a Dúrcal (Granà). La seua rutina en Getafe (Madrit) canviarà radicalment. En aquests llocs ens trobem a persones i projectes que funcionen des d’una lògica no mercantilista on allò que importa són la qualitat de les relacions entre les persones, el medi que els rodeja i el seu respecte. L’ajuda mútua, el treball i l’aprenentatge col.lectiu, fer les cosses per uns mateixos prenent les decisions en assemblea, les ganes de viure lliures, …són part del guió d’aquest projecte.
Eixir del forat de la precarietat a la ciutat en el que sovint ens ofeguem davant tant consumisme i publicitat… es una teràpia documental, un viatge iniciàtic i revelador que intenta mostrar alternatives al sistema i als diners des d’una perspectiva autònoma. Els personatges I els llocs són reals… Actuen de sí mateixos.
Auto-produïda per “Tundra Proyecciones” i a través d’un crowfounding, ens vàrem motivar uns amics a fer aquesta pedrada fa ja quatre anys i per fi la estrenem per diferents espais lliures i autogestionats.

T’esperem!

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.