Hortets

Des de l’assemblea de gestió del CSOA vàrem pensar que seria una bona idea posar en marxa un hort en l’esplanada desèrtica que hi havia abans a l’Horta. Férem octavetes, vam penjar cartells i anunciàrem per Ràdio Malva i Ràdio Klara que al CSOA L’Horta se’n anaven a fer hortets i que tota aquella que volgués cultivar un bancal, vinguera a la recent nascuda Assemblea d’Horts, que en un principi va estar dinamitzada per l’assemblea de la casa però que, de seguida va començar a funcionar de manera autònoma. I en poc de temps ja estava el tractor anivellant el terreny i marcant les sèquies.

Ara mateix totes les parcel·les estan treballant-se, però animem a tota la gent que vol cultivar un hortet que es passe qualsevol diumenge de reg -a partir de les 12:00h.- i que pregunte per la propera Assemblea d’Horts.
Potser es quede alguna parcel·la lliure o també potser hi ha prou gent interessada en cultivar com per a okupar un altre espai, ja que a les rodalies de València hi ha un fum de solars abandonats i degradats amb potencial de ser llaurats.

CONTACTE: horta.hortets@lists.riseup.net [correu]

novembre de 2012

 

16510574736_34c784147c_o

16534886031_8785e53770_o

febrer de 2015

photo_2016-06-12_13-06-20

juny de 2016

12 Responses to Hortets

 1. Ainhoa Botella Martínez says:

  Bon dia,
  Soc Ainhoa, de València, Torrefiel, uns amics i jo estemscinteressats en treballar a l’hortet que teniu, per a preguntar si n’hi ha alguna parcel.la lliure, he d’anar este diumenge a partir de les 12??

 2. Alejandro says:

  Hola, me gustaría saber cuando se celebrará la próxima asamblea de las huertas para poder asistir e informarme un poco más.

  Saludos, y gracias

 3. Carxofa says:

  Hola! Puedes venir cualquier lunes a las 18h a la Asamblea de propuestas.

  Nos vemos sí!

  –> ACTUALITZAT TARDOR 2019 –> Assamblea de propostes cada dimecres a les 19h

 4. Elisa Samper says:

  Hola, buenos días.
  Mi nombre es Elisa Samper y me gustaría solicitar información sobre cuando será la próxima asamblea y si hay algún tipo de plan para inmigrantes sin recursos. Si tenéis algún teléfono de contacto sería genial y así os cuento el caso.

  Muchas gracias, espero vuestra respuesta,

  Elisa

 5. ines says:

  para PAU: para poder participar del proyecto de los huertos, tendrías que venir a una asamblea de huertos, suelen ser los miércoles/domingos alternos cada 3/4 semanas.
  En la fiesta de aniversario del CSOA l´horta, habrá una jornada de puertas abiertas, el domingo 24, donde podrás conocer el proyecto.
  Sino, acércate a la próxima asamblea (6/04/2016 a las 19h) y te explicamos el proyecto..
  Un saludo
  Inés

 6. Pau says:

  Hola a tots, jo també estic interessat en treballar la terra. Encara que ja se que teniu totes les parcel·les assignades, hi ha alguna possibilitat de treballar un quartet? I la possibilitat d’ocupar nous espais?

 7. Candela says:

  Hey! Estic prou interesada en participar al hort okupa; sóc nova al barri i trobar aquest espai en una ciutat que poc a poc va menjant-se el que queda de camp ha sigut tota una alegría. Passe tots els dies per davant amb la bici quan torne del institut i veure que està prou actiu em fa pensar en la posibilitat de formar part del projecte.
  Espere anar a la próxima reunió i prendre nota..

 8. Centro de dia "El faro" says:

  Gracias por la visita y la charla que hemos compartido hoy con vosotros, fue un gran placer conocer vuestro proyecto y conocerlos!!!

  Nos veremos pronto, y estáis invitados al centro cuando quieran!!!!

  Un saludo

 9. Carxofa says:

  Hola Junajo! Aquest diumenge 20 a les 18 de la vesprada hem organitzat una assemblea per juntar la gent interessada i tirar-li a nous hortets, organitzar-se, etc.. !

 10. Juan José says:

  Bon dia,
  em dic Juanjo, visc a Benimaclet i m’agradaria treballar algun hortet. No tinc res d’idea de com es treballa la terra, aixi que si a algun grupet li fa falta gent, estaria encantat de poder ajudar, un salut (juanjopuensan@hotmail.com)

 11. Hola, els escriu Antonio des de Paraguai. Vull felicitar-los a tots els que estan conreant les hortes i dir-los que el que estan fent és molt important, doncs necessitem tornar a connectar-nos amb el món natural i vostès des d’aquesta expereincia ja l’estàn fent. Ademas, que riques són les verdures cuidades per un mateix! sobretot si els cultius són orgànics. Aquí a Paraguai treballem en agricultura amb comunitats de Pobles Originaris, en un lloc molt àrid. Mitjançant el suport de tecnologies adequades, estem fent possible que les persones cuidin cultius d’autosustento, durant tot l’any, fins i tot en les èpoques de sequera.
  Una salutació de Pau

 12. Jose says:

  Hola,
  soc Jose, de valència, estaria interessat en treballar a lhort, encara que fos compartint amb més gent el mateix tros. Gràcies. (sabeloculsi@yahoo.es)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *