La Voluntat

«La voluntat és el que ens defineix com a persones. És la voluntat el que ens empeny a fer aquestes coses que volem i en les quals creiem.

La voluntat és la nostra força en la mesura en que som agents dels nostres desitjos i inquietuds.

La voluntat ens fa continuar cop rere cop, aixecar-nos quan tot sembla inútil, reapropiar-nos de la nostra llibertat, agafar les nostres vides amb les nostres pròpies mans, i fer d’elles el que desitgem.

Darrere d’aquest projecte col·lectiu hi ha molt de treball, moltes il·lusions i molts errors. Com a persones que som.

Aquest projecte en el qual et trobes naix fruit de l’esperança i l’esforç de molta gent que voluntàriament és capaç d’oferir el seu temps i moltes vegades els seus diners perquè tire endavant contra tot pronòstic en un territori hostil com és el món hui dia; és una aposta per l’auto-organització, la solidaritat, la reciprocitat i el suport mutu.

Aquest projecte no és un espai on vendre res, no som mercaders de cap tipus, però això no significa que no siguem presa de la dictadura dels diners iguals que tu. Això vol dir que el projecte necessita uns ingressos mínims per existir i sí, hem de cobrir-los amb diners malgrat ser profundament anticapitalistes.

Com que confiem plenament en la voluntat de les persones que actuen lliurement com a subjectes actius de les seves decisions, apel·lem a la vostra voluntat per aportar allò que considereu just en les activitats que es realitzen en aquest espai. Això és, que entengau el treball que hi ha darrere de cada activitat, la finalitat amb la qual es fa, si us ha aportat alguna cosa i heu gaudit amb ella com nosaltres i sobretot, si penseu que un projecte amb aquestes característiques és important i voleu contribuir per tal que perdure.

Com ja ho hem dit, no volem ser mercaders de cultura, música, teatre o qualsevol de les activitats que es puguen realitzar. La voluntat és la que ens mou i amb ella volem finançar aquest projecte, però això solament serà possible si la gent com tu que llegeix aquest escrit demostra que és possible des de la participació i el reconeixement de la nostra tasca.

Les activitats que realitzem no tenen preu, tant en el poètic com en la pràctica, però en l’entrada o al final es passarà un pot per a l’aportació solidària que consideres oportuna.

Som capaces de molt més del que pensem, solament cal començar a creure en nosaltres mateixes.»

Gràcies a les companyes de la Iniciativa Dàhlia per definir tan bé el que és la voluntat.

‘Tot comença en un mateix!’ O. Montllor 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *