Taller de bicis

Som un grup de persones interessades en les bicicletes. Promovem l’autonomia del ciclista, un transport sa, sense additius contaminants, gratuït i molt gratificant. Una autonomia difícil d’aconseguir en una ciutat que ens situa als seus marges, i des d’aquí emprenem el viatge.

El taller està a l’abast de totes per tal d’aprendre col·lectivament, intercanviar coneixements de mecànica, i aprofitar, reciclar i crear qualsevol cosa a partir de bicicletes. No és un taller de bicicletes al ús, en el sentit de que no és un servei de reparació sinò un espai autogestionat on compartir experiències, recursos i coneixements. Si tens peces de bicicletes (o bicis senceres) i no saps que fer-ne, dus-les i lis donarem vida.

Si estàs interessada vine els dijous a partir de les 11h (al final del Carrer de Diógenes Lopez Mecho junt a la Plaça Tretze Roses, a Benimaclet) fins les 15h – o escriu-nos a bicishorta @ riseup.net-.

Ja tenim material per poder començar a treballar, ens trobem cada dimecres de matí. Moltes gràcies a totes les persones que vareu estar abans en aquest taller i a les que vau donar suport.

Salut i… Bon viatge!