25 de maig. Kafeta Acció directa & Desobediència

– 25 de maig / Kafeta última de maig
Vos convidem a totes i cadascuna de vosaltres a la propera kafeta a l’Horta. Com sempre hi haurà sopar a la voluntat, bon rotllo i begudes fresquetes.

– Comptarem amb un ESPECTACLE que gira en torn a l’acció directa. Compartirem coneixences de la lluita en una mina de carbó i tot el que comporta.

HERE AND NO FURTHER (FINS ACÍ, JA PROU!) és un espectacle unipersonal i irresistible. Aquest t’agafa de la mà i t’emporta a una experiència multimedia, al cor d’una de les accions directes més emblemàtiques d’Europa.
Inspirat en l’Ende Gelände, l’exitós campament d’acció directa massiva que a l’any 2016 va reunir més de 5000 persones disposades a lluitar per la justícia climàtica en Europa.
Assistirem a històries locals de resistència climàtica amb la perspectiva necessària de la crisi climàtica global. Diverses experiències tindrà l’audiència que sereu totes vosaltres, estampida de milers de persones corrent cap a una explotació de carbó, la por d’enfrontar-se a les càrregues policials, l’alegria del retrobament amb les companyes i camarades…

– Tota la INFO l’anirem publicant i anunciant. Estigueu pendents i ja saps, convida, comparteix, encartella i informa: la Kafeta d’aquest 25 de maig va a ser per commemorar!

horta.noblogs.org

[entrada alliberada]

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.