Fi de VI Aniversari – abril 2018

· DESPRÉS d’un dia de reflexió, passat el VI Aniversari del CSOA l’Horta, escrivim en fred el següent:

PRIMER: Sobre l’Aniversari escriviem: “que no és sinó la re-afirmació de la quotidianitat comunitària, de la promesa de seguir enfortint el poder popular i les militàncies que li envolten. És conjurar-se per millorar dia rere dia i continuar erigint el suport mutu com a eina útil per a les sinergies col·lectives i les nostres vides en comú”, i podem dir felices que així ha estat. Perquè queden molts temps per vindre, i sou totes necessàries, per celebrar i per lluitar.

SEGON: Agraiment ple, sencer, sincer i directe a Zinteta, a les dones poderoses de la impro SORORIDAD i a la gent que l’ha impulsat, a Julia Martínez i companyia, a les companyes de Las Peñas – i endavant amb la recuperació de patrimoni, de pobles i de terres -. Gràcies Perla Borda pel material. Gràcies a l’estimada Gemma i a Ànima i Tofu Riots, a Hipnopèdia Urbana i a les veïnes del barri, gràcies infinites a les companyes de Les Waterpartis, al col·lectiu Gemega per l’obra Vagines, Vergonyes i altres Vivències, a Jazztamé, a Zeta A i a Presas Del Produkto. Gràcies a la tècnic de so Ainoa. Gràcies a l’Ecomaclet. Quin plaer comptar amb vosaltres! Gràcies a l’esforç de la gent de Transportándonos al Pasado, i gràcies eternes a Las Hijas de la Cumbia – MARRICHIWEO! -. Gràcies a Bettina Cruz per visitar el nostre espai i exposar la xerrada Defensa del territori en els pobles indígenes, i gràcies a les companyes d’Atiro Hecho i de La Mandrágora.

TERCER: Som molts col·lectius els que composen l’Horta, i hem enfortit el múscul popular i l’eix comunitari, el qual ens fa imparables. Ha estat un Aniversari històric, i sempre el recordarem, que millorem dia rere dia és una obvietat, i que ens queda camí per continuar resistint, altra. Gràcies al Taller de Pastisseria Vegana, al Taller de l’Aula de Música, al Taller de Guitarra, al Taller de Boxeo, al Taller de Bicis, a la Biblioteca Anarquista de l’Horta, al Taller de lockpicking esportiu, gràcies a La casita de la huerta per tant i a l’assemblea dels Hortets per la cursa de vaixells, per les paelles, per les rialles, i gràcies per la gestió i solució de problemes, gràcies a cadascuna que sense ser d’un col·lectiu, heu estat. Seguim a peu de CSOA i en primera línia.

QUART: Eixa És Isa ha estat la nostra il·lustradora enguany, aquest cartell ja ha esdevingut històric, i tota la gràfica, gràcies pel compromís i el treball.

CINQUÈ: “El CSOA l’Horta és una fita més dins de la lluita subversiva i insolent de la Història Moderna, de les lluites autònomes a les ocupacions de terres per part de jornalers, de les lluites als boscs autòctons a les lluites clandestines en les muntanyes, de l’agitació invisible i el sabotatge”; i així serà cada dia, amb vosaltres, des del nosaltres, amunt les militàncies, amunt la lluita.

SISÈ: L’Horta vol agrair la massiva assistència a cada taller, a cada acte i a cada obra, gràcies pel treball invisible d’arreplegada, de neteja i d’ordre. Qui no va rentar el seu plat, va tirar la burilla i va embrutar i no arreplegar, a la pròxima comptem amb tu per a que continuem enfortint l’autogestió real.

· Cap dogma si no és sentit col·lectiu, cap autoritat si no és l’assemblea, cap jurisdicció si no és la popular.

– Anarquisme per un barri millor –

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.