6 de juny. Hortflix – Cinefòrum

–>

DIMECRES 6 de JUNY

“La revolució serà feminista o no serà”
“La Sal de la Tierra” és un film miner fet a les portes de l’exili de la caça de bruixes on ens mostra que la discriminació i la lluita per la llibertat poden estar estar tant a la mina com a la pròpia casa obrera.
Demà a les 21h. Vine, gaudeix, participa 🎬📽️🎞️🍿
————————————————

Xiquets i xiquetes, joves, grans i vells, damos i cavalleres, estudiants no conformes, artistes sense galeria ni portafoli, camperols sense terra, okupes sense casa, editors marginals, obrers a l’atur, metges sense plaça, escriptors sense llibres ni lectors i a tots i a totes en general…

Vos convidem al nou cinefòrum [EN VOSE] del CSOA l’Horta:

Benvingudes totes,
a un espai de visualització i debat, on, com a vells i tinyosos buscatresors, cercarem petites meravelles pels racons més recòndits de la bella història cinematogràfica, per proposar-vos i gaudir-ne totes plegades.

Ens agradaria molt poder mostrar-vos un munt de fantàstiques, belles i velles pel·lícules que estan a punt de passar a l’oblit.
Pel·lícules quasi amagades al fons dels caixons més foscos i plens de teranyines que pensem que hem de reivindicar i que a vosaltres, no vos deixaran indiferent.

Segur que si vens, t’entren ganes de xarrar i debatre sobre els temes i les idees que ens proposen. Les projeccions comptaran amb una petita introducció contextual i un posterior debat obert. Veniu i participeu!

· Tots els dimecres de l’any

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.