6 de juny. Hortflix – Cinefòrum

–>

DIMECRES 6 de JUNY

“La revolució serà feminista o no serà”
“La Sal de la Tierra” és un film miner fet a les portes de l’exili de la caça de bruixes on ens mostra que la discriminació i la lluita per la llibertat poden estar estar tant a la mina com a la pròpia casa obrera.
Demà a les 21h. Vine, gaudeix, participa 🎬📽️🎞️🍿
————————————————

Xiquets i xiquetes, joves, grans i vells, damos i cavalleres, estudiants no conformes, artistes sense galeria ni portafoli, camperols sense terra, okupes sense casa, editors marginals, obrers a l’atur, metges sense plaça, escriptors sense llibres ni lectors i a tots i a totes en general…

Vos convidem al nou cinefòrum [EN VOSE] del CSOA l’Horta:

Benvingudes totes,
a un espai de visualització i debat, on, com a vells i tinyosos buscatresors, cercarem petites meravelles pels racons més recòndits de la bella història cinematogràfica, per proposar-vos i gaudir-ne totes plegades.

Ens agradaria molt poder mostrar-vos un munt de fantàstiques, belles i velles pel·lícules que estan a punt de passar a l’oblit.
Pel·lícules quasi amagades al fons dels caixons més foscos i plens de teranyines que pensem que hem de reivindicar i que a vosaltres, no vos deixaran indiferent.

Segur que si vens, t’entren ganes de xarrar i debatre sobre els temes i les idees que ens proposen. Les projeccions comptaran amb una petita introducció contextual i un posterior debat obert. Veniu i participeu!

· Tots els dimecres de l’any

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *