13 de setembre. Presentació Cuidem Benimaclet

🔷 Presentació de la plataforma Cuidem Benimaclet.

📌 Dijous, 13 de setembre

⏳ 19h.

🏡 Junta de Districte de Benimaclet – (C/Guàrdia Civil, 19)


· Hem generat aquesta plataforma perquè estimem el barri de Benimaclet. Sota el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) i, possiblement desenvolupat ben prompte amb un Programa d’Actuació Integrada (PAI), sobrevola l’amenaça d’una nova explotació territorial amb la construcció d’un important nombre d’edificis, per part de Metrovacesa (la constructora més gran de l’estat) amb la complicitat de bancs, ajuntament, promotores i altres constructores.

· Valorem els intents de fer un barri participatiu, com la iniciativa Benimaclet és futur, però si en els nostres barris no actuem de manera radical, denunciant la invasió de les grans empreses amb la complicitat de les institucions, en planificacions com el Pgou, convertiran els nostres barris en els seus negocis.
Nosaltres plantarem cara a aquesta amenaça, des d’una perspectiva ecologista, feminista i anticapitalista.

· La primera eina que utilitzarem és demanar la desclassificació del sòl urbanitzable programat, a sòl no urbanitzable, per tal que es mantinga en el règim actual de sòl rural. I així, puguem elaborar entre totes i per a totes, un barri digne i sostenible.

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.