25 d’octubre. Nit de bruixes!

Les Merudes Ontinyent i Les Formigues Liles de València han fet xarxa i comboi per a organitzar aquesta NIT DE BRUIXES, on l’autoconeixement, l’empoderament i la sororitat són els ingredients més importants de la poció màgica.

Divina Menstruación, des de Barcelona, ve per a il·lustrar-nos sobre alguns dels processos biològics que viu l’aparell reproductor i sexual de les persones menstruants. De l’autoconeixement a l’autogestió. Menstruació i anticonceptius.
A partir de les 19.30 h parlarem de GINECOLOGIA CONSCIENT: compartim coneixements i experiències per poder autogestionar la nostra salut. Tornem als remeis casolans i naturals tan efectius i oblidats, sense deixar de fer un repàs al que implica ser persona menstruant en aquesta societat i com poder sobreviure al intent. Parlarem sobre els riscos i inconvenients de l’ús de compreses i tampons convencionals i hi haurà copes i compreses de tela com a alternativa per a gestionar el teu període de forma autosuficient, respectant el teu cos i el planeta.

Us esperem amb les vostres bruixes a flor de pell, i a les disfresses. Hi haurà una dinàmica-joc antipatriarcal creada per l’Assemblea Feminista les Merudes després del sopar. Entre totes ens alliberarem de les nostres cadenes i Mr. Patriarcat caurà en l’oblit!

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.