19 de gener. Jornada: Grup de Suport a Persones Preses

· El dia 19 DE GENER de 2019 s’inaugura la PRIMERA XERRADA de l’any del cicle de conferències sobre temàtica anticarcerària que van organitzant des de novembre les companyes del Grup de Suport a Persones Preses València.

A les 18h començarà la xerrada d’Ignacio González Sánchez, professor de Criminologia de la Universitat de Girona, que vindrà a parlar-nos de la presó com a ferramenta de la gestió de la pobresa.

Després de la xerrada i debat, gaudirem d’una deliciosa picaeta vegana, i dels concerts de:

– Espenta (punk, València): Banda nova amb velles conegudes del punk valencià, aquest serà el seu segon concert, després de deixar-nos sense paraules al seu debut el mes passat.

– Gaura Devi (screamo, València): Tornen i aprofiten per a presentar el seu primer disc en primícia, després de la gira que les va portar per terres del sud. Les podeu escoltar ací:
[https://gauradevi.bandcamp.com/releases]

IMPORTANT: A les 22h l’espai quedarà tancat.
Volem que les activitats que organitzem siguen el més inclusiu possible, i que tot el món estiga a gust, tant durant la xerrada, com després en la festa. És per això que us preguem eixir fora de la casa a fumar. La gent no fumadora, les xiquetes, o gent amb problemes de respiració, no tenen per què respirar el nostre fum, així que fem eixe dia l’horta espai lliure de fum.

Gràcies!

SIGUEU PUNTUALS!
SIGUEU PUNTUALS!

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.