7 de febrer. Resistències: 2ª setmana del teatre polític

Dijous 7F en la kafeta de l’Horta presentem “RESISTÈNCIES”, la 2a setmana del teatre polític. Un esdeveniment en el qual es treballa (amb un taller en La Internacional Teatral – dies 11, 12 i 13 de febrer -), i assistirem a diverses obres de teatre del sud americà, que erigeixen un diàleg entre allò social i allò polític des del teatre, obrint nous interrogants, qüestionant les relacions de poder i promovent una cultura popular i combativa. De tot això parlarem en la Presentació que tindrà lloc al CSOA L’Horta.

Per a això, ha vingut la companyia La Criatura des de Chile, amb la seua obra Pichanga i jugarem un partit de futbol popular al qual esteu totes convidades des de les 19h.

Després, a les 20:30h presentarem la Setmana al públic i a més l’edició d’un llibre amb el text integral de la peça “Pichanga”, en la col·lecció de Teatre Polític que edita Atirohecho.

Com sempre, hi haurà sopar vegà a la voluntat a les 21h.

I finalitzem amb un concert a tres bandes amb Pepe Ruiz, Cristian López i un indigent cognitiu, a les 22h.

Fem del teatre una arma carregada de futur. Donem suport als nostres centres socials, sota amenaça especulativa, i unim les nostres veus una vegada més i les que calguen en la batalla de les idees: #MaiPAI #CuidemBenimaclet

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.