25 d’octubre. Grup de Lectura i Debat de la Biblioteca Anarquista de l’Horta

Després d’un descans a l’estiu tornen els Grups de Lectura de la BAH! Amb les mateixes ganes i energia de sempre!

Propera sessió –> divendres 25 d’octubre a les 19h

Els text elegit per a les dos primeres quedades d’octubre és: «Marx, el feminismo y la construcción de los comunes» de Silvia Federici, escriptora, professora i activista feminista.

L’autora critica la teoria marxista des d’una visió feminista radical. És interessant perquè fa un repàs de conceptes fonamentals del marxisme així com del feminisme que ens ajuden a comprendre la situació actual de l’esquerra en concret i de la societat en general. Punta el focus a través de les seves argumentacions en els moviments socials com a protagonistes dels canvis socials.

En la primera quedada vam estar debatent la introducció que fa a la problemàtica del marxisme, així com un punt en el que es tracta el treball reproductiu.

Per a la segona sessió del divendres 25 d’octubre a les 19h queden per llegir i debatre 3 punts (a partir de la pàgina 96). Un que relaciona la maquinària (tecnologia), gran indústria i reproducció; altre sobre el mite del progrés capitalista i per acabar un últim punt en el qual exposa les seves conclusions i llança algunes propostes i exemples de lluita.

Esteu totes convidades!

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.