Abril 2020. HUITÉ ANIVERSARI


▶️ Aquesta setmana, al CSOA l’Horta, estarÍem preparant-nos per al HUITÉ ANIVERSARI del centre social, de la casa del poble, del bressol de causes, del punt de trobada popular.

🆙 Compartim amb vosaltres aquest CARTELL, amb un sense color, i així vos convidem que li fiqueu vosaltres els colors que vulgueu, durant aquesta setmana i que ens ENVIEU una foto després, a qualsevol de les nostres xarxes.

!!! enllaç de descarrega !!!

🆙 D’igual forma, volem demanar-vos que ens envieu a qualsevol xarxa nostra imatges o vídeos del CSOA. Ja siga de moments que heu fotografiat, que heu gravat i/o que haja sigut especial per a vosaltres, no importa la data! Així col·laborem entre totes amb l’arxiu històric de l’Horta.

▶️ No fem anys tots els dies, però sí celebrem cada dia, que existeix aquest projecte de transformació social i de lluita des de baix, del que un dia va ser un somni col·lectiu i que hui, ara i ací, en ple 2020 ja és indestriable de #Benimaclet.

▶️HUIT ANYS fent col·lectiu, HUIT ANYS obrint espais, generant resistències, teixint vides, vides de lluita i de dignitat. Seguim i seguirem arrelades a la terra, que ara més que mai és la nostra trinxera. Arrelades al Poble de Benimaclet, al somni de ser poble, dels carrers plens de xicalla i de la plaça rebel.

▶️ Malgrat tot el que estem vivint, malgrat les emergències socials i el confinament, malgrat el que vindrà el dia de després, ESTEM MÉS VIVES QUE MAI. Continuarem anys i anys amb l’Horta, com a idea mateixa de llibertat, és infinita.

▶️ Juntes hem palpat la llibertat i mai més ens podrem oblidar ser lliures. ATENCIÓ per als mesos i anys que vindran, perquè ens tindrem les unes a les altres, AFRONTANT LA PITJOR DE LES PANDÈMIES, QUE ÉS EL CAPITALISME. Som les que som, i falten les que falten. Per elles i per les que venen.

GRÀCIES A TOTES PER COM SOU!
ENS TROBAREM ALLÀ ON LA LLUITA ENS HO DEMANE!

— cartell by Ubeefe

#CSOA8ANYS #8ANYS #MÉSVIVESQUEMAI

This entry was posted in Causas. Bookmark the permalink.